Online eten bestellen voor restaurants

Steeds meer mensen in Amsterdam bestellen online eten.

Is uw restaurant hier klaar voor?

Genereer meer omzet via uw eigen website
Verhoog het aantal maandelijkse bezoekers
Verstrek de bekendheid van uw restaurant
Word favoriet in Amsterdam en omgeving

En dat al vanaf 99 euro per maand!


Online bestelsysteem voor restaurants in Amsterdam

Neem direct online bestellingen aan via uw eigen website
Amsterdam is de hoofdstad van Nederland, maar Amsterdam is nog veel meer. Het is een gezellige studentenstad, waarbij overal in de stad restaurants, bezorgrestaurants en (eet)cafés te vinden zijn. Ook in Amsterdam bestellen uw klanten steeds vaker online eten. Zorg dat uw restaurant website klaar is om afhaal,- en bezorg bestellingen aan te nemen.

Bespaar op hoge commissies en verhoog uw omzet!
Met het horeca bestelsysteem van Zuppler neemt u online bestellingen van klanten in Amsterdam en omgeving via uw eigen website aan. Bij huidige klanten zien wij dat zij zeker de helft van de bestellingen via de eigen website kunnen laten verlopen. Als ook jullie daarin slagen, kunnen jullie al snel tientallen euro's per week besparen.

Bent u er klaar voor?

Regel vandaag nog een afspraak.

Duizenden succesvolle restaurants gingen u al voor. Zowel zelfstandig ondernemers als ketens maken gebruik van de award-winnende Zuppler technologie en services. Vul uw gegevens hier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Geen vraag blijft onbeantwoord en ons streven is het laten groeien van uw online verkoopkanaal.