Functies

Mensen bestellen online, laat ze voortaan bij jouw restaurant bestellen.

Gebruik je eigen online bestelplatform op je eigen website, op je eigen domein! Laat klanten eenvoudig bestellen en veilig online betalen. Met het Zuppler bestelsysteem heb je alle tools in handen om een online klantenbestand op te bouwen en te onderhouden.

Hoe werkt het?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op!

Meer omzet met je eigen bestelplatform

Laat je eigen klanten via je eigen bestelplatform bestellen en je zult merken dat je meer terugkerende klanten hebt met gemiddeld hogere bestellingen. Bestellingen via het Zuppler bestelsysteem liggen 20% hoger dan telefonische bestellingen, en 10% hoger dan bestellingen via portals zoals Thuisbezorgd & Justeat

Laat klanten eenvoudig & snel op jouw website bestellen

Je wilt toch geen website met je concurrenten delen? Laat klanten vanaf ieder apparaat een bestelling op jouw website plaatsen. Dit kan eenvoudig & snel met het online bestelsysteem van Zuppler.

Volledige toegang tot klantinformatie en rapportages

Gebruik de klantgegevens van jouw klanten om specifieke promotieacties te houden. Beheer deze promoties in het dashboard, bekijk rapportages en verkoopinformatie. Vergelijk de sales van verschillende periodes om te zien wat het resultaat van een promotieactie is geweest. Of gewoon om een overzicht van een bepaalde periode uit te draaien.

Je eigen website, je eigen domein, je eigen huisstijl

Geen website die je met concurrenten deelt

Het Zuppler bestelplatform wordt op je eigen website geïntegreerd en is op maat ontworpen dat het past bij de look en feel van het restaurant. Het design van het menu is volledig aan te passen aan je eigen huisstijl. (afbeelding van Subway Catering Dublin, Ierland)

Gebruikt je huidige website en webadres: www.uweigensite.nl/onlinebestellen
Menu Design: Menu’s worden gemaakt zodat ze bij je eigen huisstijl passen
Menu integratie: Menu’s worden op je eigen website geïntegreerd
GEEN externe links naar andere websites
GEEN clone sites die er alleen zijn om op uw site te lijken

Bepaal je eigen marketing activiteiten

Met het Zuppler bestelplatform heb je verschillende tools in handen om marketing activiteiten te organiseren. Promoot speciale acties, coupons en promotiecodes speciaal voor online bestellingen.

Gebruik het loyalty programma om een vast klantenbestand op te bouwen. Gebruik uw social media om nieuwe klanten aan te trekken.

Events en productfoto’s

Laat producten opvallen door het toevoegen van productfoto’s. Dit kan eenvoudig via het Dashboard van het menu. Daarnaast is het ook mogelijk events te creëren, foto’s aan dit event toe te voegen en via het menu onder de aandacht te brengen.

Integraties met toonaangevende kassasystemen

Stroomlijn het bestelproces en ontvang online bestellingen direct in het kassasysteem. Zuppler heeft verschillende integraties met toonaangevende kassasystemen. Informeer vandaag nog wat de mogelijkheden voor jouw restaurant zijn.

Laat klanten veilig bestellen

Onze geavanceerde cloud technologie is volledig conform alle PCI-eisen. Hierdoor kunnen uw klanten veilig online bestellen en betalen. Klanten kunnen o.a. contant, met creditcard of iDeal betalen. Het Zuppler bestelsysteem is ook snel en betrouwbaar en scoort een uptime score van 99,9%

Bent u er klaar voor?

Regel vandaag nog een afspraak.

Duizenden succesvolle restaurants gingen u al voor. Zowel zelfstandig ondernemers als ketens maken gebruik van de award-winnende Zuppler technologie en services. Vul uw gegevens hier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Geen vraag blijft onbeantwoord en ons streven is het laten groeien van uw online verkoopkanaal.